Snart är det dags!

Bara några få veckor kvar tills vi drar igång Runner 2020. Om du inte redan anmält dig så finns det i skrivande stund fortfarande några platser kvar. Till helgen kommer första utskicket av information till deltagarna via e-post.

En rolig nyhet i år är att vi kommer att ha gästtränare från PT-studion PUSH by Sara på ett av våra pass, det vi kallar ”Styrka och rörlighet för löpare”. En kort presentation av Sara och hennes tankar kring denna viktiga komponent i löpträning finns här.

COVID-19

Vi följer händelseutvecklingen kring Coronaviruset och rättar oss efter aktuella riktlinjer och rekommendationer via vår moderförening IK Akele. Just nu ser vi inga hinder till att genomföra Runner som planerat. Om förutsättningarna skulle ändras framöver kommer vi att anpassa oss och informera om detta. Vi vill även trycka extra mycket på att det är viktigt att avstå träning om man känner någon form av sjukdomssymptom.

%d bloggare gillar detta: