Dags för Runner 2021!

Mindre än två veckor tills vi drar igång Runner 2021. Till helgen kommer första utskicket av information till deltagarna via e-post. Om du inte har anmält dig än så finns fortfarande chansen, anmälan håller öppet några dagar till.

COVID-19

Vi följer händelseutvecklingen kring Coronaviruset och rättar oss efter aktuella riktlinjer och rekommendationer via vår moderförening IK Akele. Just nu ser vi inga hinder till att genomföra Runner som planerat. Liksom förra året kommer vi att se till att Runner genomförs på ett smittsäkert sätt. Vi tränar i en mindre grupp, utomhus och ser till att hålla avstånd etc. Om förutsättningarna skulle ändras framöver kommer vi att anpassa oss och informera om detta. Vi vill även trycka extra mycket på att det är viktigt att avstå träning om man känner någon form av sjukdomssymptom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: