Runner pausar under vecka 18 och 19

Med anledning av personlig lockdown i Östergötland som gäller i två veckor från och med den 30:e april så har vi valt att pausa Runner under dessa veckor. Nästa pass (#5) kommer alltså att gå den 19:e maj istället. För att ni inte ska gå miste om några pass kommer terminen att förlängas med två veckor på slutet. Var rädda om er och träna gärna på egen hand (eller med familjemedlemmar) om ni känner er friska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: