Runner 2022 blir en del av Akele motion!

Eftersom vi har valt att inte arrangera Runner enligt tidigare format under 2022 är det extra roligt att kunna erbjuda ett fullvärdigt alternativ för den som vill komma igång med sin löpning: I samarbete med Akeles motionsgrupp och träningskvällar för Blodomloppet kommer vi att arrangera Runner-inspirerad träning under perioden 5:e april till 24:e maj. Passen kommer att hållas på tisdagar kl 18:30 med samling vid Ryds motionscentrum. Läs mer på Akeles och Blodomloppets hemsidor:


https://akele.se/traningar/motion
https://blodomloppet.se/vara-lopp/linkoping/traningskvallar/

Dags att köra igång igen!

Den ”personliga lockdown” vi haft i Östergötland avslutades i söndags så nu kör vi på från där vi pausade, nämligen pass #5. Vi ses på onsdag!

/Tränargruppen

Runner pausar under vecka 18 och 19

Med anledning av personlig lockdown i Östergötland som gäller i två veckor från och med den 30:e april så har vi valt att pausa Runner under dessa veckor. Nästa pass (#5) kommer alltså att gå den 19:e maj istället. För att ni inte ska gå miste om några pass kommer terminen att förlängas med två veckor på slutet. Var rädda om er och träna gärna på egen hand (eller med familjemedlemmar) om ni känner er friska!

Dags för Runner 2021!

Mindre än två veckor tills vi drar igång Runner 2021. Till helgen kommer första utskicket av information till deltagarna via e-post. Om du inte har anmält dig än så finns fortfarande chansen, anmälan håller öppet några dagar till.

COVID-19

Vi följer händelseutvecklingen kring Coronaviruset och rättar oss efter aktuella riktlinjer och rekommendationer via vår moderförening IK Akele. Just nu ser vi inga hinder till att genomföra Runner som planerat. Liksom förra året kommer vi att se till att Runner genomförs på ett smittsäkert sätt. Vi tränar i en mindre grupp, utomhus och ser till att hålla avstånd etc. Om förutsättningarna skulle ändras framöver kommer vi att anpassa oss och informera om detta. Vi vill även trycka extra mycket på att det är viktigt att avstå träning om man känner någon form av sjukdomssymptom.

Anmälan för 2021 är öppen!

Dags att börja planera vårens träning? Vi är redo att ta emot er! Anmäl er via menyn på hemsidan eller denna länk: Anmälan

COVID-19

Vi följer händelseutvecklingen kring Coronaviruset och rättar oss efter aktuella riktlinjer och rekommendationer via vår moderförening IK Akele. Just nu ser vi inga hindertill att genomföra Runner som planerat. Om förutsättningarna skulle ändras framöver kommer vi att anpassa oss och informera om detta. Vi vill även trycka extra mycket på att det är viktigt att avstå träning om man känner någon form av sjukdomssymptom.

Snart är det dags!

Bara några få veckor kvar tills vi drar igång Runner 2020. Om du inte redan anmält dig så finns det i skrivande stund fortfarande några platser kvar. Till helgen kommer första utskicket av information till deltagarna via e-post.

En rolig nyhet i år är att vi kommer att ha gästtränare från PT-studion PUSH by Sara på ett av våra pass, det vi kallar ”Styrka och rörlighet för löpare”. En kort presentation av Sara och hennes tankar kring denna viktiga komponent i löpträning finns här.

COVID-19

Vi följer händelseutvecklingen kring Coronaviruset och rättar oss efter aktuella riktlinjer och rekommendationer via vår moderförening IK Akele. Just nu ser vi inga hinder till att genomföra Runner som planerat. Om förutsättningarna skulle ändras framöver kommer vi att anpassa oss och informera om detta. Vi vill även trycka extra mycket på att det är viktigt att avstå träning om man känner någon form av sjukdomssymptom.